School in de wijk

Voor ons blijft leren niet beperkt tot de muren van het klaslokaal of zelfs de school. We willen dat onze leerlingen de wereld om hen heen begrijpen, de fenomenen om hen heen zien en ervaren, en de mogelijkheden van onze prachtige buurt benutten.

 

Verbonden met de omgeving

 

Wij dagen onze leerlingen uit om de wereld om hen heen te ontdekken en te begrijpen. We geloven dat leren begint zodra ze onze school verlaten. 

Samenwerking met de gemeenschap


Onze school maakt deel uit van deze wijk, en we willen de wijk ook een plaats geven in onze school. We willen ons opvoedingsproject zichtbaar maken voor de hele gemeenschap en de infrastructuur delen. Denk aan ons restaurant, kapsalon, garage,...

Ons einddoel is samenwerking

 

Onze visie gaat verder dan alleen onderwijs. We willen een waardevolle partner in de buurt zijn. We geloven in samenwerking om de leerervaring van onze studenten te verrijken en om kansen voor samenwerking te verkennen. Ons doel is om de interactie tussen onze school en de buurt te stimuleren en zo een meerwaarde te creëren voor iedereen die hierbij betrokken is.